Jongeren Retraite Italië 2017

In vogelvlucht...

 

Nog wat onwennig maar vol vertrouwen, stapten 9 deelnemers het vliegtuig in, een bijzondere reis tegemoet. Door de kennismakingsdag kende iedereen elkaar al, waardoor er vanaf het begin, zo beschreef een deelnemer, 'er al een hele sterke band' was.

 

En toen begon de prachtige reis, de retraite in Italië.

Wat hebben we veel gedaan en ervaren. Van het FreeStyle programma met workshops, individuele coachsessies, EFT, intense oefeningen,  overtuigingen loslaten, yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen tot een bootcamp, wandelingen, Italiaans eten, veel lol hebben samen en een boottocht.

 

Hieronder lees je de ervaringen van de deelnemers.Wat heeft deze reis jou gebracht?

 

"Deze reis zal zeker een blijvende verandering in mijn leven zijn. Ten eerste was het heel erg bijzonder om dit mee te hebben kunnen maken. Ik heb veel geleerd tijdens deze reis, heb er leuke mensen aan overgehouden en merk nu dat ik mijn hart moet volgen wat dingen in mijn leven misschien  wel zal veranderen"

 

"Ik denk wel dat er blijvende veranderingen zijn zoals dat ik nu veel meer durf te praten en dat dat ook al is gelukt wat ik daarvoor waarschijnlijk niet zal doen. En ik sta nu veel positiever en heb er nu veel meer zin in dan daarvoor".

"Ik heb een paar enorme dipjes gehad maar ben er elke keer weer uit kunnen komen vrij snel. dat had ik voor de reis niet gekund. ik heb een paar enorme stappen gemaakt en ga daar zeker mee verder".

 

"Ja, ik doe andere dingen dan eerst. Ik maak andere keuzes. Ik denk voordat ik iets gemeens ga zeggen, zeg ik het toch? Dan verbeter ik mezelf. Ik kan mezelf rustig maken".

 


Foto's


reacties van de deelnemers

 

"Doe het, het zal je helpen en je leert dingen die je de rest van je leven kan gebruiken".

 

"Als je met problemen zit en je hebt er veel last van en je merk het ook is deze week een goede motivatie en een hulpmiddel om van je problemen af te helpen. Ik zou zeggen Just Do It!!!".

 

"Pak deze kans om jezelf opnieuw te ontdekken!"

 

"IK HOU VAN JULLIE EN BEDANKT VOOR DEZE PRACHTIGE REIS!"

"Bedankt voor deze bijzondere kans, ik heb ervan genoten en zo veel aan gehad!"

 

"Jullie zijn liefde"