Lichter Leven (groeps)training

Bedrijven zien hun professionals graag bevlogen en met plezier aan het werk en willen minder ziekte-verzuim en burn-out uitval. Als organisatie geeft u uw werknemers een waardevol programma met een diepgaand effect mee, door het Lichter Leven programma van Bridgeman aan te bieden. Het groepstraject helpt om in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en passie (spiritueel) vlak. Medewerkers en teams leren hun volledige potentieel te benutten en vergroten hiermee hun impact en mogelijkheden, om zo te kunnen excelleren in hun werk en meer vanuit hun passie te kunnen functioneren.

 

Het programma leert je de dingen te doen in overeenstemming met je eigen kunnen en wie je in essentie bent. Zo heb je minder last van stress en negatieve gedachten en leer je meer effectieve gewoontes aan. Maak je meer bewuste en gezonde keuzes voor jezelf, je klanten en je collega’s en voel je je vitaler en heb je meer focus. Je krijgt ook meer inzicht in je eigen rol en communicatie, wat ten goede komt aan de werksfeer. Door het aanleren van zelfhulptechnieken leert men angsten en irritaties zelf aanpakken en oplossen.

 

De impact van het programma:

- Meer rust en balans

- Bewust energiemanagement

- Toename (werk)geluk

- Verbeterde slaapkwaliteit

- Meer zelfregie en timemanagement

- Persoonlijke effectiviteit

- Meer luistervermogen en empathie

- Meer focus, aandacht en resultaat

“Ik ben heel veel inzichten en kennis rijker. Over mijzelf als collega, maar zeker ook als mens”

De Bridgeman Methode is samengesteld met elementen uit de 33 methoden uit verschillende culturen, religies, tradities en wetenschappelijke onderzoeken. Van het Google ‘Search Inside Yourself’ programma, Wim Hof (Iceman) technieken, EFT, NLP, het werk van Eckart Tolle en Deepak Chopra tot aan meditatie.

 

Veel inclusief!

Bij aanvang van de training ontvangt iedere deelnemer het ‘Start met lichter leven’ boek van Robert Bridgeman, het Lichter Leven werkboek en de CD of link ‘Leren mediteren’. De training is inclusief een persoonlijke sessie van 1 uur, in mijn praktijk of via Skype. Na elke trainingsdag ontvangen de deelnemers een e-mail met thuisoefeningen en videolinks. Ook maakt men oefeningen in het Lichter Leven werkboek. Aan het einde van de training heeft men het Lichter Leven gedachtegoed geïntegreerd in het dagelijkse leven.

 

De trainingsdagen zijn variabel en af te stemmen op de wensen van de organisatie of de deelnemers. Bijvoorbeeld 5 volledige dagen of 10 dagdelen van ongeveer 3,5 uur. De training wordt om de 3 á 4 weken ingepland en loopt ongeveer over een periode van 3-9 maanden.

“In dit traject heb ik veel bijzondere dingen mogen ervaren. Ook heb ik meer richting, rust en meer plezier in mijn werk gekregen”


Praktische informatie

Kosten per deelnemer in de groepstraining, inclusief materiaal, nader overeen te komen.

Uitgangspunt is dat de training wordt gegeven op uw eigen trainingslocatie of accommodatie (in de regio Rotterdam).

Groepsgrootte 6 tot 8 deelnemers

 

Exclusief reis- en accommodatie kosten

 

Kosten individueel traject, inclusief materiaal, zie tarieven.

Traject van 10 x 2 uur individuele coachsessies 

 

Intake, tussenevaluatie en/of eindevaluatie mogelijk met 

opdrachtgever/ werkgever, coachee en coach.

 

*Veel werkgevers willen graag bijdragen aan de impact en het plezier in het werk van hun werknemers, om zo te kunnen excelleren in hun werk en meer vanuit hun passie te kunnen functioneren. Zij bieden wellicht een opleidingsbudget of individueel keuze budget (IKB) aan, die jij als werknemer kunt gebruiken om je te ontwikkelen. Vraag er eens naar.

 

Gebruik van coachmonitor, evaluatie instrument.