Coachgesprekken

Consult

Heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden?

 

Loop je vast, doordat je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven.

 

Wil jij ook meer zelfinzicht, bewuster leven en je patronen overboord gooien, om zo tot nieuwe mogelijkheden te komen?

Tijdens mijn coachsessies leer je de touwtjes op een krachtige manier weer in handen te nemen, zodat je het maximale uit je leven kan halen en kan zijn wie je wilt zijn.


"Soms moet je veranderen om jezelf te blijven"


 

We hebben allemaal onze overlevingsmechanismes. Ons denken, voelen en handelen worden dus vaak gebaseerd op oude reflexen. Hier helderheid in verkrijgen, kan je de keuze bieden om ‘uit’ deze patronen te stappen. Ga van de ‘automatische piloot modus’, waarin dingen je overkomen, naar het maken van bewuste keuzes!

Of laat dingen los waaraan je vasthoudt en die ‘ongezond’ voor je zijn, zoals een verslaving of boosheid. Je kunt jezelf bevrijden van je verleden en terug brengen naar het heden, door jezelf of een ander te leren vergeven. 

 

Samen onderzoeken we welke ‘overtuigingen of besluiten’ je in het verleden hebt genomen, die je belemmeren in je groei en ontwikkeling. Ik help je duidelijk te krijgen in wat je wilt en wat je niet wilt. Interventiemethoden uit de Transactionele Analyse, de Cognitieve gedragstherapie en de Positieve psychologie kunnen hierbij helpen.

 

Daar waar een reguliere coach of psycholoog je spiegelt, werkt met je persoonlijkheid (identiteit) en vaak op het mentale niveau van het denken blijft. Werk ik, als transformatief coach, met je ‘diepere lagen’. Want je bent veel meer dan alleen je gedachten. Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in je hoofd, maar in je buik en hart!

 

Als je weet welke richting je op wilt en je bewust bent van je patronen, maar niet in beweging komt, dan is het tijd om te voelen. We kunnen dan je familiesysteem induiken en kijken welke plek je inneemt uit bijvoorbeeld loyaliteit en voelen welke plek beter bij je past.

 

Ik maak intuïtief gebruik van verschillende interventie methoden. Afhankelijk van je vraag en wat er zich voordoet tijdens de gesprekken. 

 

 

"Je kunt net zoveel liefde ontvangen als dat je gelooft hoeveel er van je gehouden kan worden"

Vrijblijvende intake

Iedere coaching start met een gratis en vrijblijvende intake. Het is een oriënterend kennismakingsgesprek, die telefonisch of persoonlijk kan plaatsvinden. Ik wil graag meer weten over jou en je persoonlijke situatie. We formuleren samen de hulpvraag en ik vertel je wat ik voor jou kan beteken. Wanneer er een ‘klik’ is plannen we de eerste coachsessie. Ik stuur je na de intake en voor de eerste coachsessie een intakeformulier met de geformuleerde hulpvraag, die je tijdens de eerste coachsessie, na akkoord, ondertekend weer mee terug mag nemen.

 

 

Ieder coachtraject is uniek.

 

Short Intensive

 

De ‘Short Intensive’ is een speciaal voor jou samengesteld kort en intensief coachtraject. Geen Short Intensive is hetzelfde. Van te voren stellen we in de intake vast aan welk persoonlijk issue of trauma je wilt gaan werken. In een tijdsbestek van drie maal twee uur gaan we hiermee aan de slag. Het is mogelijk om door jou gewenste interventie methoden in te zetten. Daarnaast neem ik de vrijheid deze te laten ontstaan tijdens de sessies, passend bij wat zich aandient.

 

De verschillende interventiemethoden kunnen zijn: Familieopstellingen, Cutting The Ties (CTT), Innerlijk Kind werk, Bodywork, NLP, Transactionele Analyse, Emotional Freedom Techniques (EFT), Regressie, Geleide meditaties enz.

 

De ‘Short Intensive’ kan ook geadviseerd worden om te volgen, voordat je een Lichter Leven traject gaat starten. Tijdens het traject werk je namelijk aan je bewustwording en je transformatie en is het meest effectief wanneer je eerst grote blokkades en/of trauma’s ‘opgeruimd’ hebt.

 

Vraag naar een gratis en vrijblijvende intake om te ontdekken wat de ‘Short Intensive’ voor jou kan betekenen.

 


Blog

'Het heeft me veel meer gegeven dan ik had verwacht. Al na de eerste sessie, van de drie, merkte ik dat ik anders naar de dingen ging kijken. Ik zie dat ik een keuze heb en sta er anders in. Ik begrijp nu waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. 
Wat het mij heeft opgeleverd? Een antwoord op mijn vraag maar ook inzicht in wie ik ben en wat ik echt wil. Het geeft me rust'
Een 'Short Intensive' gaat verder dan waar het verstand kan reiken. We gaan de diepte in, op zoek naar je onbewuste drijfveren en patronen en/of onzichtbare familiebanden om antwoord te vinden op een belangrijke actuele levensvraag of om een traumatische ervaring op te lossen. Wat je vraag ook is.


'Ik wil uitzoeken of dit de relatie is die ik nodig heb.'


'Door een traumatische ervaring durf ik mij niet meer te uitten. Hoe krijg ik weer meer vertrouwen in mezelf en het leven?'

 

'Ik loop vast en wil rust in mijn hoofd, maar weet niet hoe.'


'De relatie met mijn moeder verloopt lastig, hoe kan ik er anders in leren staan?'