Coachgesprekken

Consult

Heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden?

 

Loop je vast, doordat je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven.

 

Wil jij ook meer zelfinzicht, bewuster leven en je patronen overboord gooien, om zo tot nieuwe mogelijkheden te komen?

Tijdens mijn coachsessies leer je de touwtjes op een krachtige manier weer in handen te nemen, zodat je het maximale uit je leven kan halen en kan zijn wie je wilt zijn.


We hebben allemaal onze overlevingsmechanismes. Ons denken, voelen en handelen wordt dus vaak gebaseerd op oude (overlevings) reflexen. Hier helderheid in verkrijgen, kan je de keuze bieden om ‘uit’ deze patronen te stappen.

Samen onderzoeken we welke ‘overtuigingen of besluiten’ je in het verleden hebt genomen, die je belemmeren in je groei en ontwikkeling.

 

Ik help je duidelijk te krijgen in wat je wilt en wat je niet wilt (o.a. ‘Transactionele Analyse ervaringen’) en hoe uit je patronen kunt stappen.

Samen pakken we 'niet helpende gedachten' aan (‘Cognitieve gedragstherapie’ en de ‘Positieve psychologie’).

 

Het kan ook wenselijk zijn om aan de hand van regressie, in diepe ontspanning, terug te gaan naar het moment waar een 'probleem' of 'trauma' ontstond. Zo kunnen de blokkades in herinneringen boven komen, waardoor er belangrijke inzichten kunnen ontstaan en je het kunt loslaten.

 

Ik maak intuïtief gebruik van verschillende interventie methoden. Afhankelijk van je vraag en wat er zich voordoet tijdens de gesprekken. 

 

 

Gratis en vrijblijvende intake

 

Iedere coaching start met een gratis en vrijblijvende intake. Het is een oriënterend kennismakingsgesprek, die telefonisch of persoonlijk kan plaatsvinden. Ik wil graag meer weten over jou en je persoonlijke situatie. We formuleren samen de hulpvraag en ik vertel je wat ik voor jou kan beteken. Wanneer er een ‘klik’ is plannen we de eerste coachsessie. Ik stuur je na de intake en voor de eerste coachsessie een intakeformulier met de geformuleerde hulpvraag, die je tijdens de eerste coachsessie, na akkoord, ondertekend weer mee terug mag nemen.

 

 

Ieder coachtraject is uniek.