Coachgesprekken

Consult

Heb je het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden?

 

Loop je vast, doordat je in een impasse zit op je werk, binnen je relatie, je gezondheid of op een ander gebied in je leven.

 

Wil jij ook meer zelfinzicht, bewuster leven en je patronen overboord gooien, om zo tot nieuwe mogelijkheden te komen?

Tijdens mijn coachsessies leer je de touwtjes op een krachtige manier weer in handen te nemen, zodat je het maximale uit je leven kan halen en kan zijn wie je wilt zijn.


 

We hebben allemaal onze overlevingsmechanismes. Ons denken, voelen en handelen worden dus vaak gebaseerd op oude reflexen. Hier helderheid in verkrijgen, kan je de keuze bieden om ‘uit’ deze patronen te stappen. Ga van de ‘automatische piloot modus’, waarin dingen je overkomen, naar het maken van bewuste keuzes!

Of laat dingen los waaraan je vasthoudt en die ‘ongezond’ voor je zijn, zoals een verslaving of boosheid. Je kunt jezelf bevrijden van je verleden en terug brengen naar het heden, door jezelf of een ander te leren vergeven. 

 

Samen onderzoeken we welke ‘overtuigingen of besluiten’ je in het verleden hebt genomen, die je belemmeren in je groei en ontwikkeling. Ik help je duidelijk te krijgen in wat je wilt en wat je niet wilt. Interventiemethoden uit de Transactionele Analyse, de Cognitieve gedragstherapie en de Positieve psychologie kunnen hierbij helpen.

 

Daar waar een reguliere coach of psycholoog je spiegelt, werkt met je persoonlijkheid (identiteit) en vaak op het mentale niveau van het denken blijft. Werk ik, als transformatief coach, met je ‘diepere lagen’. Want je bent veel meer dan alleen je gedachten. Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in je hoofd, maar in je buik en hart!

     

 

 

"Je kunt net zoveel liefde ontvangen als dat je gelooft hoeveel er van je gehouden kan worden"

Als je weet welke richting je op wilt en je bewust bent van je patronen, maar niet in beweging komt, dan is het tijd om te voelen. We kunnen dan je familiesysteem induiken en kijken welke plek je inneemt uit bijvoorbeeld loyaliteit en voelen welke plek beter bij je past. Visualisaties en lichaamswerk kunnen je ook helpen om voorbij de woorden te komen.

 

Het kan ook wenselijk zijn om aan de hand van regressie, in diepe ontspanning, terug te gaan naar het moment waar een 'probleem' of 'trauma' ontstond. Zo kunnen de blokkades in herinneringen boven komen, waardoor er belangrijke inzichten kunnen ontstaan en je angsten mag loslaten.

 

Ik maak intuïtief gebruik van verschillende interventie methoden. Afhankelijk van je vraag en wat er zich voordoet tijdens de gesprekken. 

 

 

Gratis en vrijblijvende intake

 

Iedere coaching start met een gratis en vrijblijvende intake. Het is een oriënterend kennismakingsgesprek, die telefonisch of persoonlijk kan plaatsvinden. Ik wil graag meer weten over jou en je persoonlijke situatie. We formuleren samen de hulpvraag en ik vertel je wat ik voor jou kan beteken. Wanneer er een ‘klik’ is plannen we de eerste coachsessie. Ik stuur je na de intake en voor de eerste coachsessie een intakeformulier met de geformuleerde hulpvraag, die je tijdens de eerste coachsessie, na akkoord, ondertekend weer mee terug mag nemen.

 

 

Ieder coachtraject is uniek.