Van Burn-out naar Balans

Anti-burn-out en re-integratie programma

 

Wanneer overspannenheid of een burn-out op de loer ligt, of je wilt re-integreren na een burn-out, is het tijd om de balans op te nemen. In een intensief individueel traject op maat, werken we samen stap voor stap terug naar een energiek, meer ontspannen en gelukkig bestaan en werksituatie.

stap voor stap

Jij staat centraal! Samen zoeken we antwoord op de vragen:

 

STAP 1: Status quo

Wat gebeurt er nu en welk (overlevings-) mechanisme in mij is er zo actief, waardoor ik aan het overleven ben in plaats van leven? Wat voor emotioneel thema (oorzaak) houdt dit patroon in stand?  

 

STAP 2: Reset

Wat heb je nodig om je grenzen te bewaken, gezonde gewoonten te creëren en de verbinding met je lichaam en jezelf te herstellen?

Wat kan ik aan mijn omstandigheden veranderen, welk gedrag of welke vaardigheden wil ik meer of minder inzetten of ontwikkelen, welke overtuigingen gaan mij helpen en welke waarden vind ik écht belangrijk?

 

STAP 3: Nieuwe start

De nieuwe ‘Ik 2.0’  in de praktijk brengen. Door je bewustzijn te trainen, creëer je meer keuzevrijheid en kun je blijvend leiderschap nemen over je leven. Hoe blijf ik mij bewust van wat mij energie kost en geeft, mijn belastbaarheid en veerkracht en blijf ik vertrouwen in mijzelf?


'You can do anything, but not everything'


 

  • Neem (weer) leiderschap over jezelf
  • Leer je grenzen herkennen én bewaken
  • Leer uit je hoofd gaan
  • Doorbreek je niet-helpende patronen, gedachten en mechanismen
  • Leer ontspannen en ‘nu hier zijn’
  • Doorzie je communicatiepatronen
  • Leer bepalen wat echt urgent is
  • Leer werken vanuit je kernwaarden en met meer plezier

 


Wekelijkse individuele coaching van 1,5 uur

 

Ingedeeld in 3 belangrijke fases

 

Met methoden uit de Positieve psychologie, Stephen Covey 'Essentie van leiderschap', Voice Dialoque, Systemisch coachen (familieopstellingen),  Mindfulness en meer.


PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Traject van 8 x 1,5 uur individuele coachsessies 

 

Intake, tussenevaluatie en/of eindevaluatie mogelijk met 

opdrachtgever/ werkgever, coachee en coach.

 

*Veel werkgevers willen graag bijdragen aan de impact en het plezier in het werk van hun werknemers, om zo te kunnen excelleren in hun werk en meer vanuit hun passie te kunnen functioneren. Zij bieden wellicht een opleidingsbudget of individueel keuze budget (IKB) aan, die jij als werknemer kunt gebruiken om je te ontwikkelen. Vraag er eens naar.

 

Gebruik van coachmonitor mogelijk. Evaluatie instrument NOBCO.