Lichter Leven Traject

Je leeft steeds bewuster en voelt dat je een andere weg in wilt slaan. Maar hoe? Je bent klaar met 'overleven', in je hoofd zitten en hebt volop talenten, maar kan of weet je er, op dit moment, geen gebruik van te maken.

Het Lichter Leven programma geeft je weer richting, maar nog veel meer dan dat. Want dit waardevolle traject is ‘Life changing’!

 

Ben jij klaar om lichter, meer ontspannen en gelukkiger te leven?

 

 

Het Lichter Leven traject met de Bridgeman methode, helpt je om in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en passie (spiritueel) vlak. 


'Ik heb weer rust in mijn hoofd. Het traject was diepgaand en werd liefdevol begeleid. Een aanrader'

De Bridgeman Methode is samengesteld met elementen uit 33 methoden uit verschillende culturen, religies, tradities en wetenschappelijke onderzoeken. Van het Google ‘Search Inside Yourself’ programma, Wim Hof (Iceman) technieken, EFT, NLP, het werk van Eckart Tolle en Deepak Chopra tot aan meditatie.

Het programma leert je de dingen te doen in overeenstemming met je eigen kunnen en wie je in essentie bent Je ontdekt zoveel meer over wie jij echt bent. Je ervaart meer liefde en verbinding met jezelf en met anderen, je leeft intenser, ervaart meer rust en plezier en ontdekt welke weg ‘jouw’ weg is. Je leert je volledige potentieel te benutten en vergroot hiermee je impact en mogelijkheden, om zo te kunnen excelleren in je leven, de liefde en je werk.

Zo heb je minder last van stress en negatieve gedachten en leer je meer effectieve gewoontes aan. Maak je meer bewuste en gezonde keuzes voor jezelf, je gezinsleden en je collega’s en voel je je vitaler en heb je meer focus. Je krijgt ook meer inzicht in je eigen rol en communicatie. Door het aanleren van zelfhulptechnieken leer je angsten, trauma’s en irritaties zelf aanpakken en oplossen.

 

Veel inclusief!

Het programma heeft veel extra’s inclusief. Bij aanvang van de training ontvang je het ‘Start met lichter leven’ boek van Robert Bridgeman, het Lichter Leven werkboek en de CD of link ‘Leren mediteren’. Na iedere sessie ontvang je een mail met thuisoefeningen en videolinks, zodat je tussen de sessies door je Lichter Leven kan integreren in je dagelijks leven. De cursus is heel interactief, je doet kennis én ervaring op.

  

Investering: € 1.295,- incl. BTW *

Vraag naar de mogelijkheden.

 

*Verschillende werkgevers willen graag bijdragen aan de impact en het plezier in het werk van hun werknemers, om zo te kunnen excelleren in hun werk en meer vanuit hun passie te kunnen functioneren.

 

Wellicht vergoedt ook jouw organisatie dit traject!