Lichter Leven Traject

Je leeft steeds bewuster en voelt dat je een andere weg in wilt slaan. Maar hoe? Je bent klaar met 'overleven', in je hoofd zitten en hebt volop talenten, maar kan of weet je er, op dit moment, geen gebruik van te maken.

Het Lichter Leven programma geeft je weer richting, maar nog veel meer dan dat. Want dit waardevolle traject is ‘Life changing’!

‘Persoonlijke groei en transformatie gebeurt niet in het hoofd, maar in je buik en hart’

 

Het Lichter Leven traject met de Bridgeman methode, helpt je om in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en passie (spiritueel) vlak. 


"Ik heb weer rust in mijn hoofd. Het traject was diepgaand en werd liefdevol begeleid. Een aanrader"

De Bridgeman Methode is samengesteld met elementen uit 33 methoden uit verschillende culturen, religies, tradities en wetenschappelijke onderzoeken. Van het Google ‘Search Inside Yourself’ programma, Wim Hof (Iceman) technieken, EFT, NLP, het werk van Eckart Tolle en Deepak Chopra tot aan meditatie.

Het programma leert je de dingen te doen in overeenstemming met je eigen kunnen en wie je in essentie bent Je ontdekt zoveel meer over wie jij echt bent. Je ervaart meer liefde en verbinding met jezelf en met anderen, je leeft intenser, ervaart meer rust en plezier en ontdekt welke weg ‘jouw’ weg is. Je leert je volledige potentieel te benutten en vergroot hiermee je impact en mogelijkheden, om zo te kunnen excelleren in je leven, de liefde en je werk.

Zo heb je minder last van stress en negatieve gedachten en leer je meer effectieve gewoontes aan. Maak je meer bewuste en gezonde keuzes voor jezelf, je gezinsleden en je collega’s en voel je je vitaler en heb je meer focus. Je krijgt ook meer inzicht in je eigen rol en communicatie. Door het aanleren van zelfhulptechnieken leer je angsten, trauma’s en irritaties zelf aanpakken en oplossen.

 

 

"Authenticiteit gaat om het loslaten van al je geconditioneerde lagen. Het betekent emoties (door)zien en accepteren, overtuigingen loslaten, trauma's verwerken en je 'hogere' contact herstellen"

Veel inclusief!

Het programma heeft veel extra’s inclusief. Bij aanvang van de training ontvang je het ‘Start met lichter leven’ boek van Robert Bridgeman, het Lichter Leven werkboek en de CD of link ‘Leren mediteren’. Na iedere sessie ontvang je een mail met thuisoefeningen en videolinks, zodat je tussen de sessies door je Lichter Leven kan integreren in je dagelijks leven. De cursus is heel interactief, je doet kennis én ervaring op.

  

Investering: zie tarieven

Vraag naar de mogelijkheden.

 

*Veel werkgevers willen graag bijdragen aan de impact en het plezier in het werk van hun werknemers, om zo te kunnen excelleren in hun werk en meer vanuit hun passie te kunnen functioneren. Zij hebben een opleidingsbudget die jij als werknemer kunt gebruiken om je te ontwikkelen. Vraag er eens naar.

 

Wellicht vergoedt ook jouw organisatie dit traject!


Recensies

“Enthousiast, nieuwsgierig en enigszins gespannen begon ik aan mijn traject bij Margreet. Want wat moest ik verwachten? Wat zou er gaan gebeuren? Vanuit mijn hoofd met controle en onrust naar een zoektocht naar een leven in het nu, dichterbij/meer in contact met mezelf. 

 

Een bijzondere reis waarin ik Margreet heb ervaren als een persoon die mij met warmte, openheid en respect heeft begeleidt.

 

Met tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel heb ik mijn traject afgesloten… want ik ga de sessies met haar missen… maar ik voel dat het goed is… het heeft mij veel gebracht!  

Met warme groet/liefs, Bianca”

 

 

 

 

 


“Na eerst aan de workshop van irritaties naar ontspannen in relaties te hebben deelgenomen heb ik de short intensive en daarna het lichter leven traject gevolgd. Een prachtig traject waarbij je stap voor stap steeds dichter bij je kern komt. Vanaf het eerste moment voelde ik me op m'n gemak bij Margreet en al na de eerste sessie merkte ik een positieve verschuiving en deze lijn heeft zich doorgezet.

 

 

Mooie en waardevolle inzichten heb ik mogen verkrijgen. Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik mijn leven lichter ervaar dan ervoor waarbij vooral (zelf)liefde en vertrouwen meer ervaren worden.  

Dankbaar ben ik voor de begeleiding van Margreet. Ik heb haar ervaren als een warme en liefdevolle coach die door haar fijngevoeligheid goed aanvoelt wat nodig is en mag ontstaan. Wat ik mooi vind is dat ze altijd open is, zonder oordeel en de ander ziet voor wie die werkelijk is. Margreet beveel ik van harte aan!”


* Bij afronding van je Lichter Leven traject, ontvang je een illustratie als herinnering aan je traject in de vorm van een 'krachtdier'.