Recensies

Op mijn Google business pagina vind je mijn meest recente reviews

Neem gerust eens een kijkje.

 

 

Harmanna, 39 jaar, medewerker ICT afdeling

 

Wat ben ik dankbaar dat jij mijn coach bent. Ik ervaar zeker een lichter leven, ben meer in contact met mezelf en daardoor met mijn omgeving. Ik weet steeds beter wat ik wil en vertrouw nu ook dat alles komt wanneer het rijp is.

 

Dank je voor je warme en liefdevolle begeleiding. Je bent een fantastische coach die goed aanvoelt wat nodig is en altijd zonder oordeel. Dat bewonder ik in jou. Dank ook voor je open houding. Het gaf mij de ruimte mezelf te laten zien en zijn. Dank!

 

 

DW, 40 jaar, financieel medewerker

 

Via het festival Voorne Bewust ben ik in contact gekomen met Margreet. Ik volgde bij Margreet een workshop en werd getriggerd door het Lichter Leven Traject.

 

In februari van dit jaar ben ik begonnen aan het traject bij Margreet.

Tijdens het traject ga je diep tot de kern van jezelf en ervaar je momenten die confronterend kunnen zijn, maar er zijn zoveel meer momenten geweest die als eyeopener hebben gediend.

Soms ga je even uit je comfortzone om opnieuw inzicht te kunnen krijgen in de gewoontes die je jezelf hebt aangeleerd in loop van de jaren. Die gewoontes zorgde er bij mij voor dat ik stilstond.

In september heb ik het traject afgesloten en ook al is het soms moeilijk om gewoontes los te laten, het heeft mij nieuwe inzichten gebracht waardoor ik nu weer verder vooruit kan gaan.

               

Margreet is een begripvolle coach die mij tijdens dit proces van het begin tot het eind met respect heeft begeleid. Niets was raar, ik kon en mocht mijzelf zijn.

 

Bedankt!  DW

 

 

Sanderijn, 39 jaar, administratief medewerker

 

Margreet voelt heel goed aan wat je nodig hebt en laat je tot de kern van een emotie doordringen. Ze heeft mij al met een aantal knooppunten in mijn leven geholpen, van sommigen was ik mij niet eens bewust dat deze al zo vroeg in mijn leven gevormd waren. Ik heb, met recht, bewondering voor haar gevoelsmatige kennis en kunde om een mens, oordeelloos, te kunnen helpen naar een emotioneel diepere laag en hoger niveau. Ik beveel haar dan ook zonder aarzelen aan, wanneer je worstelt met een innerlijk conflict of niet verwerkte emoties, problemen in de relationele sfeer, hulp bij het ordenen van de chaos in je hoofd, traumaverwerking en nog zoveel meer...

 

 

Inky, 16 jaar

 

Margreet heb ik ervaren als een prachtige pure vrouw. Een enorme liefdevolle coach met alle geduld. Die je laat voelen wie je bent en hoe je kunt worden. Je bent een topper en dankjewel voor de leerzame jongeren retraiteweek.

 

 

Lisette, 34 jaar, HR adviseur

 

Margreet is heel open en toegankelijk. Vraagt specifiek door, stelt verhelderende en verdiepende vragen en geeft aan wat haar opvalt. Zij weet goed in welke fase ik zit en spreekt mij aan.

 

 

Leon, 45 jaar, ondernemer

 

Margreet is duidelijk en heb de sessies als prettig ervaren. Ik kon helemaal mezelf zijn, want ik voelde mij op mijn gemak en kreeg goede feedback.

 

  

Aimy, 23 jaar, Apothekersassistente en sportvrouw

 

Ik wilde rust in mijn hoofd. En dat heb ik via het lichter leven traject gekregen. Stond als nuchtere Hollander open voor deze nieuwe ervaring. Ik heb mij altijd op mijn gemak gevoelt tijdens de sessies. De begeleiding van Margreet tijdens mijn reis naar Lichter Leven heb ik als comfortabel, fijn en eerlijk ervaren. Margreet stelt zich open naar jou, trekt geen oordeel, niks is gek ik kon helemaal mijzelf zijn. Heel fijn om zo’n coach tijdens deze nieuwe ervaring naast mij te hebben.

 

 

Nanda, 33 jaar, moeder en administratief medewerkster

 

Margreet heb ik leren kennen als een lief, zacht, eerlijk, kundig, oprecht en meelevend persoon! Zij heeft mij geleerd dat ik bepaalde dingen uit het programma op een eigen manier kan toepassen in het dagelijks leven! Dat is ook zo mooi aan haar, zij kijkt naar de persoon. Ook zoekt ze samen met je mee naar de dieperliggende gedachtes.
Margreet, je bent echt een topper en ik bewonder je toewijding in wat je doet.
Bedankt dat ik jouw leerling mocht zijn.