Samen het Leven Leren Jongerentraject

Je bent tussen de 16 en 28 jaar en loopt vast op school, je werk, thuis of in contact met leeftijdgenoten. Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in je hoofd en je piekert veel. Je vindt het moeilijk om te gaan met je emoties of je hebt last van angsten of depressieve gevoelens. Je voelt je hierin niet gezien en begrepen door jouw omgeving. En vanwege angst voor oordelen en/of afwijzing, probeer je je zoveel mogelijk aan te passen aan jouw omgeving of trek je je juist terug in je eigen wereld. Met uiteindelijk het gevoel dat je jezelf niet meer bent of kunt zijn, of dat je anders bent dan anderen. Je bent niet aan het leven maar aan het overleven.

Verbinden, beleven, voelen en ervaren, daar draait alles om tijdens deze Intensive

Herken je jezelf hierin?

Ben je bereid de verantwoordelijkheid over je leven (terug) te nemen en opnieuw naar jezelf te kijken zonder alle stempels die je hebt gekregen of die je jezelf hebt gegeven? En voel je je gemotiveerd om samen met een groep jongeren de diepte in te gaan?

Schrijf je dan in voor de Jongeren Intensive!

Het programma helpt je om dichter bij jezelf te komen en je meer bewust te worden van je binnen- en buitenwereld. Om weer in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. En in je eigen kracht te gaan staan. Je gaat weer leven in plaats van overleven. 

Jouw investering: €495,- incl. btw

De gegevens die jij invult, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Na inschrijving krijg je een (online) intakegesprek met mij. Tijdens dit gesprek besluiten jullie of de Jongeren Intensive geschikt voor jou is. Indien je uiteindelijk niet gaat deelnemen, vernietigen wij jouw inschrijfformulier.Programma

De Jongeren Intensive duurt 6 weken. Je krijgt inzicht in wie je echt bent, hoe gedachten en overtuigingen jouw realiteit bepalen, wat gevoelens en emoties jou vertellen, hoe je je verbindt met jezelf en anderen, wat leven in het nu voor jou betekent en hoe je weer in je eigen kracht kunt gaan staan. Elke week komen we samen met de groep, zowel online (3x) als live (3x), en gaan we de diepte in. Fysieke en energetische lichaamsbewustwording maakt hier onderdeel van uit. En door de vele oefeningen die je zelf en samen met je buddy doet, kun je de kennis die je wordt aangereikt samen met je eigen inzichten ook direct integreren. De vele tools die je in handen krijgt, helpen je bij je volgende stap in bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Data najaars-editie van 2022

Zomer en najaar: intake

Najaar (datum met aanmelders af te stemmen): start Intensive (je ontvangt een Personal Journal & Learn – Practice – Experience e-book)

Bijeenkomst 1: livedag in centrum van Utrecht* (of Hellevoetsluis)

Bijeenkomst 2: zoomsessie

Bijeenkomst 3: zoomsessie

Bijeenkomst 4: livedag in centrum van Utrecht*

Bijeenkomst 5: livedag aan zee (regio Zandvoort*)

Bijeenkomst 6: zoomsessie

Mogelijk: individuele coachsessie

 De zoomsessies zijn ‘s avonds van 19.30 – 21.30 uur. De livedagen zijn overdag van 10.30 – 15.30 uur.

 

*de locaties zijn heel goed bereikbaar per Openbaar Vervoer