Lichter Leven traject voor Jongeren

FreeStyle

 

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en vind jij het belangrijk om helemaal jezelf te kunnen zijn? Zonder dat je je zorgen maakt over wat anderen van je vinden? Waarbij je trouw blijft aan jezelf en je eigen keuzes durft te maken die helemaal bij jou passen? Zou je je graag vrij willen voelen in wat je vindt, voelt, zegt en doet? Wil je dit leren met andere jongeren om je heen die hetzelfde verlangen hebben?

 

Dan is het FreeStyle programma voor jou!

 

Met het FreeStyle programma zet je de eerste stap om te worden wie je werkelijk bent. Het daagt je uit. Het motiveert. Jij kunt zelf de touwtjes in handen nemen, je goed voelen en vol vertrouwen in het leven staan. Het is een volledig programma. Het helpt je om in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) gebied. 

 

 

 

 

'Just be You'

 

Je wilt een mooier en ontspannen leven. De dingen lichter zien.

 

Dit kan! Als je je al jong bewust bent van wie je eigenlijk bent, je eigen keuzes durft te maken en je passie achterna gaat, dan wordt het leven zoveel leuker!

 

 


Wat levert het jou op?

 

Na het volgen van dit programma heb je een rugzak vol tools om de uitdagingen in het leven aan te gaan! Na dit programma

  • voel jij je gelukkiger
  • maak je makkelijker verbinding met jezelf en anderen
  • heb je veel nieuwe dingen over jezelf ontdekt
  • heb je geleerd dat je ook mag kiezen voor jezelf
  • heb je geleerd dat je zelf invloed hebt op stress en ontspanning
  • kun je je denken beïnvloeden om te groeien
  • heb je ontdekt wat jouw passies zijn 

en nog veel meer…

 

 

Groepstraject of Jongerenretraite

FreeStyle is een superleuk en praktisch 6-daags programma, verspreid over een periode van vier maanden, waarin je leert, oefent en ervaart. In het programma word je gekoppeld met één van de andere deelnemers, zodat je altijd bij iemand terecht kan om te sparren en ook elkaar kunt helpen. Na iedere trainingsdag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en leesmateriaal om het geleerde verder in praktijk te brengen. Hiernaast is er de mogelijkheid om in een individuele sessie met één van de trainers samen dieper in te gaan op jouw persoonlijke situatie.

 

Individueel traject

Daarnaast is het ook mogelijk om dit programma, verspreid over 10 sessies van 2 uur, individueel te doorlopen.