Short Intensive

 

De ‘Short Intensive’ is een speciaal voor jou samengesteld kort en intensief coachtraject. Geen Short Intensive is hetzelfde. Van te voren stellen we in de intake vast aan welk persoonlijk issue of trauma je wilt gaan werken. In een tijdsbestek van drie maal twee uur gaan we hiermee aan de slag. Het is mogelijk om door jou gewenste interventie methoden in te zetten. Daarnaast neem ik de vrijheid deze te laten ontstaan tijdens de sessies, passend bij wat zich aandient.

 

De verschillende interventiemethoden kunnen zijn: Familieopstellingen, Cutting The Ties (CTT), Innerlijk Kind werk, Bodywork, NLP, Transactionele Analyse, Emotional Freedom Techniques (EFT), Regressie, Geleide meditaties enz.

 

De ‘Short Intensive’ kan ook geadviseerd worden om te volgen, voordat je een Lichter Leven traject gaat starten. Tijdens het traject werk je namelijk aan je bewustwording en je transformatie en is het meest effectief wanneer je eerst grote blokkades en/of trauma’s ‘opgeruimd’ hebt.

 

Vraag naar een gratis en vrijblijvende intake om te ontdekken wat de ‘Short Intensive’ voor jou kan betekenen.

 


Blog

'Het heeft me veel meer gegeven dan ik had verwacht. Al na de eerste sessie, van de drie, merkte ik dat ik anders naar de dingen ging kijken. Ik zie dat ik een keuze heb en sta er anders in. Ik begrijp nu waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed. 
Wat het mij heeft opgeleverd? Een antwoord op mijn vraag maar ook inzicht in wie ik ben en wat ik echt wil. Het geeft me rust'

Een 'Short Intensive' gaat verder dan waar het verstand kan reiken. We gaan de diepte in, op zoek naar je onbewuste drijfveren en patronen en/of onzichtbare familiebanden om antwoord te vinden op een belangrijke actuele levensvraag of om een traumatische ervaring op te lossen. Wat je vraag ook is.


'Ik wil uitzoeken of dit de relatie is die ik nodig heb.'


'Door een traumatische ervaring durf ik mij niet meer te uitten. Hoe krijg ik weer meer vertrouwen in mezelf en het leven?'

 

'Ik loop vast en wil rust in mijn hoofd, maar weet niet hoe.'


'De relatie met mijn moeder verloopt lastig, hoe kan ik er anders in leren staan?'