Camp Spirit Jongerenweek 27 juni '22 - 1 juli '22

 

🌟 We gaan op reis! 🌟

Op 27 juni is het weer zover. Dan reizen we samen met 12 jongeren en jong-volwassenen (vanaf 18 jaar) naar Camp Spirit, een eiland op het Veluwemeer, voor onze Deep Dive Jongerenreis.

 

Ben jij (of ken jij) een jongere of jong-volwassene die bewust bezig is met persoonlijke groei, maar steeds weer aanloopt tegen bepaalde emoties, gevoelens, belemmerende gedachten of beperkende overtuigingen aan? Of steeds weer terug valt in dezelfde (gedrags)patronen en het lastig vindt om hieruit te komen? En heb je het gevoel dat je hierdoor niet een volgende stap kunt maken?

 

Reis dan met ons mee! Van 27 juni tot en met 1 juli nemen we een ‘deep dive’ in jouw bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

 

🌟 Wat kun je verwachten? 

Onder begeleiding van transformatief (jongeren)coaches Bibian van Drie, Esther van der Linde en Margreet Verrij gaan we de diepte in.

 

Met praktische oefeningen op het gebied van lichaamsbewustwording. En in (systemische) verbinding met je voorouders, je ouders en je oorspronkelijke zelf. Waarbij datgene zichtbaar wordt, wat je in het hier en nu nodig hebt om nog meer in je eigen kracht te gaan staan.

 

🌟 Jouw investering 

Onze coaches investeren graag hun tijd en energie in jou om van jou te leren en nieuwe Deep Dive Experiences te kunnen ontwikkelen. Wij vragen van jou een investering in de kostprijs van €495,- incl btw (voor overnachtingen, eten en drinken).

 

🌟 Inschrijven 

Heb je interesse om deel te nemen? Lees meer en schrijf je dan in via de website samenhetlevenleren